ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

18 Σεπ 2019

Ανακοινοποίηση Προσωρινών Πινάκων Κατάταξης για την επιλογή Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σ.Δ.Ε.,σύμφωνα με την υπ΄αριθμ.660/9/26236/07.08.2019 Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος, της Πράξης ΣΔΕ,ΟΠΣ:5002546.

Ανακοινοποιούνται οι Προσωρινοί Πίνακες για την επιλογή Συμβούλων  Σταδιοδρομίας  και  Συμβούλων Ψυχολόγων ως προς τη σειρά κατάταξης των υποψήφιων δημοσίων υπαλλήλων, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά την αντιπαραβολή (διοικητική επαλήθευση) των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης με το περιεχόμενο των φακέλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση στην υπ΄ αριθμ. 660/9/26236/07.08.2019 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Βάσει της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης τους στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.,
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων έως και τη Δευτέρα, 23/09/2019  ώρα 24.00.

Η ένσταση υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή η οποία  θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (www.inedivim.gr), στη  διεύθυνση  http://mis.inedivim.gr.
Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν ένσταση θα κάνουν χρήση  των κωδικών που χρησιμοποίησαν για την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας τους. Ενστάσεις  που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω  (ηλεκτρονική)  μορφή  και  αποστέλλονται  ταχυδρομικά,  με  e-mail  ή  fax,  δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
Σχετικά Αρχεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: