ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

9 Σεπ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), είναι δικαιούχος της Πράξης «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 7,8,9», που εντάσσονται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» σύμφωνα με τις αρ. 11344/29.07.2010, 11345/29.07.2010 και 11346/29.07.2010 αποφάσεις ένταξης της Ε.Υ.Δ.
Στο πλαίσιο της ανωτέρω Πράξης, η Ε.Σ.Α.μεΑ. με το Νο23/3.09.2014 πρακτικό της Ε.Γ. προκηρύσσει μία (1) θέση εκπαιδευτή, ο οποίος θα αναλάβει, με σύμβαση μίσθωσης έργου, το διδακτικό έργο της θεματικής ενότητας «ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» για τη Δράση 2 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ» του Υποέργου 1 «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑμεΑ».
Το διδακτικό έργο αφορά 50 ώρες / τμήμα. Συνολικά θα λειτουργήσουν 5 τμήματα εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της χώρας. Στις περιπτώσεις των εκπαιδευτικών τμημάτων εκτός του τόπου διαμονής του εκπαιδευτή, το κόστος μετακίνησης/διαμονής/διατροφής θα καλυφθεί από την Πράξη.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
• Μεταπτυχιακός ή/και Διδακτορικός τίτλος σπουδών σε κοινωνικές επιστήμες. Εάν οι τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται πράξη ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία και ισοτιμία του τίτλου.
• Μελετητικό έργο σχετικό με το αντικείμενο της υγείας-πρόνοιας και της αναπηρίας.
• Επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των ατόμων με αναπηρία.
• Πολυετές διδακτικό έργο.
• Διδακτικό έργο σε άτομα με αναπηρία.
Για την απόδειξη των ανωτέρω προσόντων απαιτείται η προσκόμιση αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος και αντίστοιχων επικυρωμένων φωτοαντιγράφων (τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, κ.λπ.).
ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους οι ίδιοι (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 15:00), είτε να τα υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση της Ε.Σ.Α.μεΑ., σε κλειστούς φακέλους, στην εξωτερική πλευρά των οποίων θα αναγράφεται υποχρεωτικά ο τίτλος «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ (1) ΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ"» και στο εσωτερικό των οποίων θα περιέχεται ένας (1) υποφάκελος ο οποίος θα εσωκλείει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά .
ΠΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Ε.Σ.Α.μεΑ.)
Ελευθερίου Βενιζέλου 236 Τ.Κ.16341 Ηλιούπολη,
2ος Όροφος,
Υπ' όψιν Γραφείου Πρωτοκόλλου
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Ορίζεται στις δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες, αρχόμενης από την επομένη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας και λήξης της την 23/09/2014, ώρα 12:00μ.
Μετά τη λήξη της παραπάνω οριζόμενης προθεσμίας δεν θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση φακέλων υποψηφιοτήτων.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Α. Χατζηπέτρου τηλ.: 210 9949837, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 έως 14:00.
Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ.
Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: